De bijzondere faciliteiten aanvraag procedure zal op je smartphone niet optimaal werken. Je doet dit best vanop een desktop computer.

Inleiding

Beste student,

 

Doorloop de digitale intake om je statuut van bijzondere faciliteiten aan te vragen voor het academiejaar 2022-2023. Een aanvraag voor het eerste semester dien je ten laatste in op 14 oktober 2022. Na deze deadline kan je nog wel een aanvraag indienen voor het tweede semester.

De intakeprocedure duurt ongeveer twintig minuten. Je krijgt informatie over de voorwaarden, de procedure en de begeleidingsmogelijkheden aan de UAntwerpen. Aan de hand van een vragenlijst krijg je een voorstel van faciliteiten. Is dit onvoldoende, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Na het aanmaken van je account blijft je dossier toegankelijk. Je kan je gegevens opslaan en later de aanvraag vervolledigen. Informatie over de opvolging van je faciliteiten, leerkrediet en ondersteuningsmogelijkheden kun je hier blijvend consulteren.

Heb je hulp nodig? Beschik je niet over een Belgisch rijksregisternummer? Heb je een nieuwe diagnose? Neem contact op met bijzonderefaciliteiten@uantwerpen.be of bel naar het StudentenInformatiePunt op het nummer 03/265.48.72.