De bijzondere faciliteiten aanvraag procedure zal op je smartphone niet optimaal werken. Je doet dit best vanop een desktop computer.

Inleiding

Beste student,

 

Doorloop de digitale intake om je statuut van bijzondere faciliteiten aan te vragen voor het academiejaar 2020-2021. Voor het eerste semester kan je tot en met 2 oktober 2020 een aanvraag doen voor bijzondere faciliteiten. Na deze deadline kun je nog wel een aanvraag indienen voor het tweede semester.

De intakeprocedure duurt ongeveer twintig minuten. Je krijgt informatie over de voorwaarden, de procedure en de begeleidingsmogelijkheden aan de UAntwerpen. Aan de hand van een vragenlijst krijg je een voorstel van faciliteiten. Is dit onvoldoende, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Na het aanmaken van je account blijft je dossier toegankelijk. Je kunt je gegevens opslaan en later de aanvraag vervolledigen.

Heb je hulp nodig? Neem contact op met bijzonderefaciliteiten@uantwerpen.be of bel naar het StudentenInformatiePunt op het nummer 03/265.48.72. Ben je een buitenlandse student en beschik je niet over een Belgisch rijksregisternummer, neem dan ook contact op om een statuut aan te vragen.