De bijzondere faciliteiten aanvraag procedure zal op je smartphone niet optimaal werken. Je doet dit best vanop een desktop computer.

Inleiding

Beste student,

 

De aanvraagperiode voor het huidige academiejaar is afgelopen. Vanaf 1 juli kan je een aanvraag indienen voor het volgende academiejaar.

De intakeprocedure duurt ongeveer twintig minuten. Je krijgt informatie over de voorwaarden, de procedure en de begeleidingsmogelijkheden aan de UAntwerpen. Aan de hand van een vragenlijst krijg je een voorstel van faciliteiten. Is dit onvoldoende, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Na het aanmaken van je account blijft je dossier toegankelijk. Je kan je gegevens opslaan en later de aanvraag vervolledigen. Informatie over de opvolging van je faciliteiten, leerkrediet en ondersteuningsmogelijkheden kun je hier blijvend consulteren.

Heb je hulp nodig? Beschik je niet over een Belgisch rijksregisternummer? Heb je een nieuwe diagnose? Neem contact op met bijzonderefaciliteiten@uantwerpen.be of bel naar het StudentenInformatiePunt op het nummer 03/265.48.72.